Осъденият убиец и бивш олимпийски атлет Оскар Bladerunner“ Писториус е предупреден, че

...
Осъденият убиец и бивш олимпийски атлет Оскар Bladerunner“ Писториус е предупреден, че
Коментари Харесай

Оскар „Bladerunner“ Писториус предупреди, че може да бъде мишена за убийство, след като излезе от затвора

Осъденият палач и бивш олимпийски атлет Оскар „ Bladerunner “ Писториус е предизвестен, че може да стане цел за ликвидиране след освобождението му от пандиза този петък, настояват източници.

Твърди се, че на Писториус е казано от полицията, че може да бъде погубен като възмездие за убийството, което е направил на приятелката си Рийва Стеенкамп. Твърди се, че заканите идват от фигури от подземния свят, за които се оповестява, че съчувстват на фамилията на убитото момиче.

Писториус ще остане във вила или триетажно имение в укрепения комплекс, принадлежащ на чичо му Арнолд в Претория, Южна Африка. Комплексът има въоръжена защита, електронна отбрана и съгласно известията няколко „ нападателни кучета “. Намира се в извънредното предградие Waterkloof, регион, прочут с жилищата на посолствата, с аспект към Претория.

Бащата на Стеенкамп, Бари, умря предходната година, само че майка й, Джун, атакува Писториус, че в никакъв случай не е посочила скрупули. Двойната ампутирана умъртви Стеенкамп, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР